Herinnering is mijn Zorg

Zoals de titel al doet vermoeden neem ik het publiek mee terug naar hun jeugd. Zo zetten we de bloementjes buiten en genieten we van echte klassiekers. Denk hierbij aan de voorloper van het radioprogramma ‘Langs de lijn’ en de seventies hits ‘ De clown’, ‘t Is weer voorbij die mooie zomer’ en ‘De vlieger’. We gaan nog verder terug in de tijd met ‘Weet je nog wel?’, ‘Daar bij die molen’ en ‘we laten de sterren flonkerend aan de hemel staan’.

Oerend hard van normaal speelt zich nu af in het “bejaardenhuus”, want Bertus en Tinus hebben hun BSA noodgedwongen ingeruild voor een scootmobiel waarmee ze door het huus crossen.

Terug naar hun Jeugd

‘Herinnering is mijn zorg’ is een concept waarin wij de bewoners meenemen naar hun jeugd door oude liedjes en anekdoten. Liedjes van bijvoorbeeld Rob de Nijs, Vader Abraham, Anneke Grönloh, Willeke Alberti, Jan Smit en Nick & Simon.

Voor dementerenden komen ook kinderliedjes voorbij zoals; twee emmertjes water halen en schipper mag ik overvaren.

Zelf de liedjes Kiezen

Na de pauze kunnen bewoners zelf het programma samenstellen. Op de menukaart kiezen ze een liedje dat ze graag willen horen, vaak uit hun eigen jeugd. Succes verzekerd!

Bekijk heel het repertoire

Buiten optredens

Wij zijn nu ook te boeken voor buiten optredens. Vraag naar de mogelijkheden. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Natuurlijk afhankelijk van het weer. Uiteraard in overleg!

Dorus

He meneer Cor Steyn? Weet u het nog?  De twee motten kent u vast nog wel, dit lied roept enorme herinnering op naar de tijd van vroeger. Het komt uit het radioprogramma Showboat. Binnenkort bij u te zien en te horen?

We waren erg blij met je flexibiliteit! Voor De Jeugd Van Vroeger (Sjaco) heeft bij ons op het maandelijkse feest van de dagbehandeling opgetreden. Gezien de doelgroep, dementerende ouderen, zoeken we altijd een passende artiest. Deze hebben wij zeer zeker in Sjaco gevonden. Leuk concept met de liedjes menu kaarten waardoor de cliënten actief betrokken werden en zelf de keuze van de liedjes konden maken. Zeer zeker een aanrader.

Dagbehandeling Carpe Diem Rotterdam

Op deze zaterdagmiddag hebben we weer genoten van een gezellig samenzijn. Wij, als bezoekers van De Smitshoek, beleven een maal per maand een gezellige middag. Deze middag kwam liedjeszanger Sjaco v.d. Speld bij ons optreden. Wat hebben we genoten van zijn liedjes uit de (oude) doos, en zijn leuke verhalen die hij tussendoor vertelde. De muziek en zang was erg mooi en ook het contact met ons, als gasten was perfect. En hij zag er ook zo professioneel uit in zijn glitter colbert, we waren echt een middagje uit. Ik sprak deze week nog een van de bezoeksters en zij zei ook weer dat ze zo genoten had die middag!

Een aanrader voor vele festiviteiten voor ouderen!!!!

Senioren middag Bergschenhoek

Reden voor een feestje.Vandaar dat we Sjaco uitgenodigd hebben om het muziekaal op te luisteren.
Ik kan wel zeggen dat is gelukt , EEN GROOT FEEST. Mooie liedjes leuke zinspelingen.
En een heerlijk contact met de ” zaal”
En het eigen gemaakte Robert Coppeslid sloeg in als een bom.

Robbert Coppes Stichting Vught.

Sjaco heeft vorige week opgetreden bij het 40 jarige huwelijksfeest van mijn ouders. Vooraf heeft hij contact gezocht, zodat hij, zonder dat mijn ouders dat wisten, een aantal grappige anekdotes en bijzondere gebeurtenissen in hun leven, tussen het zingen van de liedjes door kon aanhalen. Daarnaast heeft hij zelfs een liedje speciaal voor hen herschreven. Kortom, het was een avond vol herkenning, niet alleen voor de leeftijdscategorie van mijn ouders, maar zeker ook voor de generatie erna. Een hele geslaagde avond, mede dankzij het entertainment van Sjaco.

Heleen Vlot, Familie feest

Boek Sjaco

Ik hoor u denken....is de prijs net zo leuk als je programma? Jazeker!

Ik ben te boeken voor een programma vanaf 2x een half uur. Vul het formulier in en ik neem zsm vrijblijvend contact met u op om het door te spreken.

Deze boeking is vrijblijvend, u zit nog nergens aan vast.

Ik breng een perfecte geluidsinstallatie mee. Het enige wat u moet leveren is een podium en een stopcontact.