Voor Krasse Knarren

In dit intieme programma speciaal voor senioren combineert Sjaco met zijn warme stem de leukste liedjes met conferances . Met het programma ‘Voor krasse knarren’ zijn we het hele land doorgetrokken zo zijn er onder andere optredens gegevens bij afdelingen van KBO, ANBO, 55-plus verenigingen, Oranjeverenigingen en de Zonnebloem.

Zingen

Het gevarieerde aanbod aan liedjes zorgt voor een groot feest onder de bezoekers. Tijdens het gezellige optreden zingt Sjaco liedjes van onder andere Johnny Lion, Gerard Cox en Guus Meeuwis. The Beatles, Nick & Simon en The Everly Brothers horen ook bij de favorieten.

Een Uniek Programma

Tussen het zingen door vertelt Sjaco leuke anekdotes en grapjes uit de jaren ’50 en speelt hij typetjes. Onder andere de prachtige zangeres Liza Bolero en Dorus komen langs. De mix van zingen, grappen en typetjes maakt het programma uniek.

entertainment Sjaco vd Speld

Lisa Bollero

Ze ziet er niet alleen goed uit maar haar stem is ook heel bijzonder. Het is alleen jammer dat ze zo verlegen is. Wie weet laat ze zich deze keer zien!

Dorus

He meneer Cor Steyn? Weet u het nog?  De twee motten kent u vast nog wel, dit lied roept enorme herinnering op naar de tijd van vroeger. Het komt uit het radioprogramma Showboat. Binnenkort bij u te zien en te horen?

Zelf de liedjes Kiezen

Na de pauze kunnen bewoners zelf het programma samenstellen. Op de menukaart kiezen ze een liedje dat ze graag willen horen, vaak uit hun eigen jeugd. Succes verzekerd!

bekijk heel het repertoire

Je trad voor het eerst op in de Clinghe in Castricum.
Uw optreden verraste ons, tijdens uw eerste zangnoot kwamen een aantal mensen van de andere ruimte kijken wie er zong.De bewoners hebben enorm genoten van uw optreden maar ook van u betrokkenheid tijdens de liedjes.Een aantal bewoners deden een verzoeknummer en u hebt die ook gezongen.
De bewoners zeiden tegen mij dat ze het fijn vonden om nu eens wat ander soort liedjes te horen.
Bedankt voor u bezoek en we houden u in gedachten.

Activeringsmederwerker Groepen NH

Hallo Sjaco,

bedankt voor jou mooie ,gezellige optreden aan onze Bewoners.

Activiteitenbegeleiding Savelberg Gouda

Hallo Sjaco,

De bewoners en personeel vonden het erg leuk hoe je de middag heb ingevuld. Het was top. Ik heb je niet meer gesproken toen je weg ging, was boven met de bewoners bezig. Bij deze nogmaals hartelijk dank voor de fijne muzikale middag.

De Boshoek Velserbroek

Boek Sjaco

Ik hoor u denken....is de prijs net zo leuk als je programma? Jazeker!

Ik ben te boeken voor een programma vanaf 2x een half uur. Vul het formulier in en ik neem zsm vrijblijvend contact met u op om het door te spreken.

Deze boeking is vrijblijvend, u zit nog nergens aan vast.

Ik breng een perfecte geluidsinstallatie mee. Het enige wat u moet leveren is een podium en een stopcontact.