Over Mij

Als klein kind was ik al bezig met optreden. Op verjaardagen vermaakte ik de boel met goocheltrucs en zelfverzonnen toneelstukjes. Voor de buurtkinderen verzorgde ik circus voorstellingen. Ook muzikaal talent was duidelijk aanwezig.

M’n eerst bandje was met Adrie Kalmijer, The Little Juwels, Adrie speelde mondharmonica en ik was de drummer met een kit gemaakt van een wasketel en een leeg verfblik. We speelden op de feestavond van de buurtvereniging. M’n eerste drumstel kreeg ik van mijn vader, het kostte 15 gulden. Overgenomen van Jan suurling.

Op mijn 13e werd ik gevraagd door 2 oudere jongens om een band de vormen. Dat was voor mijn vader de reden om een echt drumstel aan te schaffen bij Servaas in Den Haag. Na enige omzwervingen in Goudse bandjes kwam ik in aanraking met Adrie Vergeer. Hij is een waanzinnig goede organist en componist. We hebben met de band Light en LP op mogen nemen die in 1972 op de markt verscheen.Dit was mijn beste band ooit. Na een jarenlange pauze heb ik de muziek weer opgepakt. Ditmaal als zanger, wat ik bij Light ook al was. Na mijn maatschappelijke carrière ben ik Sjaco Entertainment begonnen, entertainment voor ouderen. Het concept “ Voor de jeugd van vroeger” is daaruit ontstaan. Ik vind het heerlijk om te zingen voor ouderen en ze op te zien leven.

Daarbij komt dat ik reizen erg leuk vind en de techniek die komt kijken voor een optreden.

Ik heb nu mijn eigen ‘Circus” waar ik mee rondtrek in Nederland en België. Hier krijg ik energie van.

Boek Sjaco