Een aanrader voor vele festiviteiten voor ouderen!!!!

Op deze zaterdagmiddag hebben we weer genoten van een gezellig samenzijn. Wij, als bezoekers van De Smitshoek, beleven een maal per maand een gezellige middag. Deze middag kwam liedjeszanger Sjaco v.d. Speld bij ons optreden. Wat hebben we genoten van zijn liedjes uit de (oude) doos, en zijn leuke verhalen die hij tussendoor vertelde. De muziek en zang was erg mooi en ook het contact met ons, als gasten was perfekt. En hij zag er ook zo professioneel uit in zijn glitter colbert, we waren echt een middagje uit. Ik sprak deze week nog een van de bezoeksters en zij zei ook weer dat ze zo genoten had die middag!

Henny Stofbergen, Senioren middag Bergschenhoek
ouderen optreden Sjaco vd Speld

Dhr. Sjaco van der Speld heeft de leden van de vereniging “Senioren 55+ “ een leuke, ontspannen middag bezorgd. Hij beschikt over een groot repertoire aan bekende liedjes en weet deze perfect te vertolken met zijn mooie zangstem. Doordat hij ook qua techniek de zaakjes prima voor elkaar heeft is alles goed verstaanbaar. Hij kan door zijn handige headset al zingend rondlopen tussen het publiek waardoor een leuke persoonlijke wisselwerking bij de toehoorders ontstaat. Hij wisselt de liedjes af met kleine verhaaltjes en grappige anekdotes. Sjaco van der Speld schept met zijn optreden een ongedwongen sfeer, voelt goed aan welk repertoire voor de doelgroep geschikt is en blijft tot de laatste minuut van zijn optreden alert voor een goede uitvoering van zijn optreden.

Mw. Gejo Molenaar, secr. Vereniging “Senioren 55+ “ Warmenhuizen

Hoi Sjaco. We waren erg blij met je flexibiliteit! Sjaco heeft bij ons op het maandelijkse feest van de dagbehandeling opgetreden. Gezien de doelgroep, dementerende ouderen, zoeken we altijd een passende artiest. Deze hebben wij zeer zeker in Sjaco gevonden. Leuk concept met de liedjes menu kaarten waardoor de cliënten actief betrokken werden en zelf de keuze van de liedjes konden maken. Zeer zeker een aanrader.

Desiree van Vliet, Dagbehandeling Carpe Diem Rotterdam

Hallo Sjaco

De bewoners hebben genoten van je optreden in De Es!

Argos de Es, Geriatrisch centrum

De laatste ontspanningsmiddag van de KBO Wassenaar is weer achter de rug. Ditmaal was de keuze gevallen op ‘Sjaco’ van der Speld. Hij treedt op met een erg leuk liedjes programma. Bij ieder te zingen nummer geeft hij informatie over de zanger en het liedje wat een stukje extra entertainment oplevert. Juist de combinatie van conferences en leuke liedjes gepaard aan de warme stem van Sjaco maakt het tot een verrassend slot van alle afgelopen ontspanningsmiddagen.

Zijn repertoire is heel uitgebreid met vooral veel bekende Nederlandse en Engelse Toppers zoals Johnny Lion, Rob de Nijs, Nick&Simon maar ook John Denver, the Cats en the Kinks.

Na de pauze worden er menu’s uitgedeeld met daarop alle Engelstalige en Nederlandse liedjes zodat iedereen een lied kan uitkiezen die hij/zij mooi vindt.

KBO Wassenaar, KBO Wassenaar
Optreden voor ouderen

In Residentie Boerhaave te Roosendaal (senioren appartementen complex) werd op vrijdag 8 augustus 2014 na de zomervakanties traditioneel de tweede helft van onze activiteiten hervat met een Barbecue.

Voor de bewoners een hele happening die feestelijk wordt opgeluisterd met een optreden van één of meerdere artiesten, dit jaar viel de keuze op Sjaco, nooit van gehoord !

Sjaco was voor ons dus onbekend, maar al gauw kwamen wij er achter dat Sjaco vroeger een Blommenkind was, leuk.

Zijn repertoire is heel uitgebreid met vooral heel veel bekende Nederlandse en  Engelse Toppers uit die goede oude Blommenkinder tijd,

Johnny Lion, Rob de Nijs en o.a. het Engelse green green grass.

Na het eerste half uur mochten de bewoners zelf uit zijn repertoire kiezen wat zij wilden horen,

de gekozen liedjes werden op een unieke vrolijke met humor gebrachte manier, gezongen.

Onze activiteiten begeleider heeft met Sjaco een goede keuze gemaakt, de bewoners waren unaniem enthousiast en ze willen hem graag nog een keer terugzien.

Residentie Boerhaave, Roosendaal

Nogmaals bedankt voor u  leuke optreden en de gezellige middag. Groetjes Sharon

woon-zorgcentrum voor ouderen, Molenschot te Soest

Reden voor een feestje.Vandaar dat we Sjaco uitgenodigd hebben om het muziekaal op te luisteren.

Ik kan wel zeggen dat is gelukt , EEN GROOT FEEST. Mooie liedjes leuke zinspelingen.

En een heerlijk contact met de ” zaal”

En het eigen gemaakte Robert Coppeslid sloeg in als een bom.

Your Content Goes Here, Robbert Coppes Stichting